array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/fabianal/public_html/digitalisugyved.hu/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48array_key_exists(): Using array_key_exists() on objects is deprecated. Use isset() or property_exists() instead in /home/fabianal/public_html/digitalisugyved.hu/Ip/Internal/Translations/JsonLoader.php:48assert(): Calling assert() with a string argument is deprecated in /home/fabianal/public_html/digitalisugyved.hu/Ip/Internal/Revision.php:44 Rólam

Takács Dániel vagyok, 2009 óta segítem az ügyvédek, ügyvédi irodák munkáját.

2009-től 2012-ig a Budapesti Ügyvédi Kamara könyvtárát vezettem, ahol tapasztalatot szereztem a mindennapi ügyvédi munka kihívásairól, hogy milyen kérdésekre milyen jogforrásokból lehet a legjobb, legpontosabb választ szerezni. Ismerem a legfontosabb kiadványokat (kiadókat, könyveket, folyóiratokat és jogi adatbázisokat), széleskörű kapcsolatokat építettem ki a többi jogi szakkönyvtárakban dolgozó kollégáimmal.

2012 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara szolgáltatási igazgatójaként vehettem részt a Kamara és az ügyvédség felkészülésében a 21. századra. Munkám elsősorban a papír alapú közigazgatási eljárások elektronikus útra való terelésével volt kapcsolatos, de több olyan projektben is dolgoztam, amelyek a digitális világnak az ügyvédi munkába való integrálásával volt kapcsolatban. Tapasztalatot szereztem a közigazgatási hatóságokkal és bíróságokkal való elektronikus kapcsolattartásban (e-per), az elektronikus aláírások és archiválás használatában, az elektronikus dokumentumkezelésben stb.